De reis naar de top van Koen Weijland

Ikzelf ben een grote fan van de videogame Fifa en vind het daarom zeer leuk om te zien dat e-sport bekender en bekender aan het worden is. De bekendste Nederlandse e-sporter is Koen Weijland, hij stichtte begin dit jaar TeamStrijders. Dit concept houdt in dat hij op zoek gaat naar leden voor zijn "team", dit doet hij door middel van toernooien te organiseren en er dan de beste e-sporters uit te halen voor in zijn team.

Begin deze maand kwam hij met een grote verrassing, hij bracht namelijk een boek uit. Nu denkt u waarschijnlijk:"Wat kent een e-sporter nu van boeken schrijven en waarom zou hij dit in godsnaam doen." Ik kan u geruststellen dat u niet de enige bent met die mening, maar toch valt het boek ongelooflijk goed in de smaak. In zijn boek vertelt Koen over zijn weg naar de top als professionele e-sporter en als youtuber, ook geeft hij tips aan zijn jongere fans om van hun droom, namelijk professionele e-sporter worden, werkelijkheid te maken.

Ikzelf heb het boek nog niet gelezen, maar ben dat zeker wel van plan. Als u nu ook zin hebt gekregen om het te lezen, kan je het boek altijd hier bestellen.



Reacties